Studije slučaja

GEZE automatska vrata potiču ugodnu atmosferu za mlade pacijente

GEZE je također vodeći dobavljač vrata, prozora i sigurnosne tehnologije u Velikoj Britaniji. GEZE UK Ltd implementirao je vrhunska rješenja za vrata u dječjoj bolnici John Radcliffe u Oxford-u, vješto kombinirajući kliničku funkcionalnost i ugodnu atmosferu za mlade pacijente.

Nevidljiva učinkovitost: Slimdrive SL sustavi kliznih vrata

Sustavi s ostakljenim kliznim vratima na ulazu u dječju bolnicu.

Automatski staklena klizna vrata s Slimdrive SL-pogonima u diskretnom dizajnu od 70 mm.

Dječja bolnica John-Radcliffe dizajnirana je od strane arhitekata Parryja Bowen i izgrađena u skladu s najnovijim arhitektonskim standardima bolnice. Prava privlačnost za oči je glavni ulaz sa dvokrilnim automatskim kliznim vratima, sa snažnim pogonskim sustavom GEZE Slimdrive SL koji djeluje gotovo nevidljivo zahvaljujući konstrukcijskoj visini od samo 70 mm. Automatski pogon Slimdrive SL pogon neupadljivo i elegantno se uklapa u suvremenu fasadu klinike i tiho i učinkovito upravlja tisućama ciklusa kretanja svakog dana u dječjoj bolnici.

„Oduševljeni smo dizajnom našeg ulaznog prostora. Upravo se takva atmosfera očekuje od moderne dječje bolnice. Visokokvalitetna izrada ključni je doprinos ugodnoj i privlačnoj atmosferi za pacijente i kliničko osoblje“, kaže Vickie Holcroft, voditeljica projekta u bolnici John Radcliffe.

Automatska zaokretna vrata: praktičnost u cijelom kliničkom području

Sustavi kliznih vrata iz GEZE TSA pogonske serije koriste se svugdje u kliničkom kompleksu gdje su posebna važnost funkcionalnost i jednostavnost pristupa. Automatski pogon vrata TSA 160 osigurava lagano i pouzdano otvaranje i zatvaranje automatskih vrata, čak i u jako posjećenim područjima. Zatvarači nadzemnih vrata TS 4000 pružaju fleksibilno lako pristupanje kod zaokretnih vrata s manualnim otvaranjem. Sila zatvaranja zatvarača vrata može se individualno podesiti i može se savršeno prilagoditi potrebama svakog kliničkog područja. Omogućuju otvaranje krila vrata uz minimalni napor, pr. za djecu i slabe odrasle osobe. TSA pogoni olakšavaju prijevoz kreveta i/ili pacijenata za kliničko osoblje.

Zapažena arhitektura dječje bolnice John Radcliffe zahtijeva sigurne i izdržljive proizvode koji mogu podnijeti visoke napore, a da se estetski integriraju u dizajn zgrade. Slimdrive SL je savršeno rješenje za to. Sustavi kliznih vrata iz serije proizvoda TSA također su neophodni u bolnicama. Jednostavan pristup koji zahtijeva malo napora osigurava brzi napredak u cijeloj zgradi klinike - preduvjet je koji može spasiti živote.

Jules Quested-Williams, šef prodaje i marketinga u GEZE UK Ltd

Kontrola pristupa za nadzirana klinička područja

Da bi se osigurala kontrola pristupa osjetljivim kliničkim područjima, zaokretna vrata operacijskih soba i odjeljenja s intenzivnim karticama također su opremljena TSA pogonom s elektromagnetskim sustavom zaključavanja. Ovo jamči da u te prostore mogu ući samo ovlaštene osobe.

GEZE proizvodi u dječjoj bolnici John Radcliffe

  • TSA 160 pogon automatskih vrata
  • TS 4000 nadzemni zatvarač vrata