Proizvodi i rješenja

Za proizvode, sustavna rješenja i usluge za vrata i prozore poduzeće GEZE spada u sami svjetski vrh. Pružamo vam sveobuhvatnu podršku u svim zahtjevima u vašem objektu. Naša rješenja povezuju funkcionalnost, sigurnost, udobnost i dizajn. S našim kompetencijama u automatizaciji i umrežavanju zgrada vaša će se zgrada pretvoriti u pametnu zgradu. Savjetujemo vas od prve ideje, preko provedbe, pa sve do po mjeri skrojenih rješenja, individualnog servisa i održavanja.

Obiteljski posao

Globalni uspjeh

Sjedište tvrtke GEZE GmbH

Uspješno poslujemo diljem svijeta kao financijski zdravo obiteljsko poduzeće osnovano 1863. godine. Naše kupce neprestano impresionira vrhunska izrada, praktičnost koju nudimo i naš dizajn. Uz obećanu dosljednost ostajemo znatiželjni, dinamični i otvoreni za najnovije trendove, razvoje i tržišta. Da bismo razvili zgrade u kojima ljudi vole živjeti i raditi, postavili smo si kao zadatak da značajno unaprijedimo digitalno umrežavanje tehnike zgrade.

Više o tvrtki<br/> 150 godina tvrtke GEZE

213

lokacija

22

zemlje

159

godina tvrtke GEZE

Lokacije

U cijelom svijetu zapošljavamo više od 3000 ljudi, a i dalje planiramo rasti. Pored našeg međunarodnog sjedišta u Leonbergu, imamo 37 podružnice širom svijeta – to je rezultat naše filozofije uslužnosti da uvijek budemo blizu svojih kupaca i lokalno pružimo izvrsnu uslugu.

Idite na naše lokacije