Montaža

GEZE – vaš partner za individualno savjetovanje i sveobuhvatnu podršku

GEZE nudi sveobuhvatne informacije i usluge kako bi instalacija naših proizvoda i pružanje savjeta vašim kupcima bili što jednostavniji. Našim sveobuhvatnim pristupom savjetovanja i dobro uspostavljenom stručnošću pružamo vam podršku tijekom svakog dijela projektnog ciklusa – bilo mrežno, putem telefona ili izravno na lokaciji.

Informacije o instalaciji

Instalacija vaših GEZE proizvoda

GEZE Service Shooting 2022

© Karin Fiedler / GEZE GmbH

GEZE Service Shooting 2022

© Karin Fiedler / GEZE GmbH

GEZE proizvodi:

 • dizajnirani su tako da se lako instaliraju
 • s montažnim sustavom Smart fix u nekim slučajevima
 • mogu se kombinirati za stvaranje pojedinačnih rješenja
 • dostupni su u brojnim varijacijama kako bi se zadovoljile različite potrebe
 • mogu se prilagoditi ako se zatraži


Podrška tvrtke GEZE za instalaciju/montažu pružena je putem:

 • videozapisa instalacije i uputa za montažu
 • softverski podržanog puštanja proizvoda u rad
 • GEZE portala s određenim instalacijskim dokumentima
 • tehničke podrške GEZE Servisa dostupne u bilo kojem trenutku
Videozapisi instalacije

uputa za instalaciju naših proizvoda na GEZE YouTube kanalu

Idite na naš GEZE YouTube kanal kako biste pronašli opsežne informacije o svijetu proizvoda GEZE u prikladnom formatu videozapisa. Pored prezentacija GEZE rješenja, dostupni su vam i videozapisi za sastavljanje i instalaciju. Oni će Vam pružiti svu podršku koja Vam je potrebna u radu s GEZE proizvodima.

Idite na GEZE YouTube kanal
Savjetovanje

Individualno i industrijsko savjetovanje

© Karin Fiedler / GEZE GmbH

Kako god vaš projekt izgledao, možete biti sigurni da će vam GEZE pružiti podršku kao kompetentni pružatelj rješenja i pouzdani partner. Poznati su nam detalji svake industrije, kako u zemlji, tako i u inozemstvu, što nam omogućava da vam pružimo optimalnu podršku u planiranju. Dobit ćete sveobuhvatne projektne konzultacije za sve specifikacije, rješenja i usluge podrške.

Servisni stručnjaci tvrtke GEZE imaju dugogodišnje iskustvo i znaju sve zahtjeve u vezi sa sustavima zgrada. Stalno dobivaju dodatnu stručnu obuku koja pokriva promjene propisa i smjernica. Zajedno s Vama možemo zadovoljiti čak vrlo individualizirane zahtjeve.

Saznajte više o našim industrijskim rješenjima

Slobodno nam se obratite za osobne konzultacije:

Pišite nam
BIM objekti

GEZE podržava trgovinska poduzeća u BIM procesu

„Možete li mi to dostaviti i kao BIM objekt?“

Industrija vrata sve se češće suočava s tim i sa sličnim zahtjevima. GEZE nudi svoje dugogodišnje iskustvo u BIM-u za podršku trgovinskim tvrtkama različitim uslugama:

 • pružanje unaprijed konfiguriranih predmeta vrata
 • projekti podrške  
 • odgovaranje na pitanja vezana uz BIM
 • Informativni događaji za BIM
   

Saznajte više o BIM-u

Alati za instalaciju

Aplikacije i alati za vašu instalaciju

Pomoću GEZE alata za instalaciju možete se radovati provedbi svog projekta, bez stresa i opušteno. Podržavamo vas u vašem svakodnevnom radu pružajući informacije, alate za konfiguriranje i specijalizirane proizvode za instalacijske inženjere. Zahvaljujući našoj aplikaciji, uz sebe možete imati razne proizvode GEZE, čak i kada ste u pokretu.

Powerturn kalkulator

Powerturn kalkulator

Powerturn kalkulator za proračun vrata

Jednostavno i brzo odredite za koja područja primjene je Powerturn najprikladniji: Unošenjem samo nekoliko pojedinosti, internetski kalkulator za proračun vrata može pružiti konačna izvješća o mogućim širinama i težini krila vrata.

Idite na računalo vrata Powerturn

Konfiguriranje sustava automatskih vrata, uključujući planove kabliranja

GEZE portal za klijente nudi vam mogućnost jednostavnog planiranja i konfiguracije sustava automatskih vrata. Nakon dovršetka konfiguracije automatski dobit ćete plan kabliranja. To je više od pojednostavljivanja postupka planiranja: Budući da su planovi dodijeljeni određenom redoslijedu, oni također pomažu u sastavljanju točne dokumentacije. Da biste odmah započeli s postupkom planiranja, jednostavno se prijavite na naš portal za klijente:

Idite na konfiguraciju sustava automatskih vrata na GEZE portalu za klijente

Alat za okretna i polukružna klizna vrata

GEZE portal za klijente nudi vam mogućnost jednostavnog planiranja i konfiguracije okretnih i polukružnih kliznih vrata. Da biste odmah započeli s postupkom planiranja, jednostavno se prijavite na naš portal za klijente:

Idite na alat za okretna i polukružna klizna vrata na GEZE portalu za klijente

Alat za konfiguraciju MSW

Sveobuhvatni projekti mogu se stvoriti za sustave ručnih kliznih zidova (MSW sustavi) na temelju samo nekoliko detalja. Automatski generirani nacrti postava i pojedinosti pojednostavljuju i ubrzavaju instalaciju sustava. Konfigurirani MSW sustavi tada se mogu jednostavno naručiti izravno putem našeg klijentskog portala.

Idite na alat za konfiguraciju MSW na GEZE portalu za klijente

[Translate to Hrvatski:] Das GEZE Pendulo System

[Translate to Hrvatski:] Das GEZE Pendulo System

Potpuno stakleni sustav GEZE Pendulo

Za transparentno pregrađivanje u uredima, pri uređivanju trgovina ili kod kuće: sustav Pendulo omogućuje da mnoga različita elegantna rješenja postanu stvarnost. Posebnost sustava: GEZE sustav skriva inteligentnu tehniku – inteligentni zatvarač vrata – u donjem dizajnerskom profilu. To znači da se vrata mogu otvarati u oba smjera, pruža ujednačen pokret zatvaranja i nježno zakreće vrata u položaj mirovanja. Projektiranje GEZE sustava potpuno staklenog zida isto je jednostavno: pomoću mrežnog alata za konfiguraciju Pendulo potpuna rješenja s jednog mjesta mogu se dizajnirati brzo i jednostavno – u skladu s individualnim željama.

Idite na portal za klijente – alat za konfiguraciju Pendulo

WinCalc

Ušteda vremena, jednostavan i prikladan, WinCalc brine se o složenim proračunima povezanim s dizajniranjem sustava prozora. Ovaj vam program omogućuje izračunavanje ručnih, kao i motoriziranih prozora za ventilaciju, prozora za odvođenje dima i topline i NRWG, kao i dizajn odgovarajuće jedinice za upravljanje napajanjem u nuždi.

Prijavite se na GEZE portal za klijente

GEZEthermic

GEZEthermic izračunava koeficijent prijenosa topline (tzv. U-vrijednosti) na kliznim vratima GEZE na temelju norme EN ISO 1077-1:2006-09. Tako određene U-vrijednosti možete koristiti za izračun energetske bilance.

Preuzmite GEZEthermic (ZIP | 10,62 MB)

Planiranje kabela

Planiranje kabela © GEZE GmbH

Planiranje kabela

Prilikom prijenosa rezultata konfiguracije iz kontrolnog centra WinCalc na GEZE portal za klijente, korisnici će sada također automatski dobiti plan kabela u skladu s prilagođenim pojedinostima specifičnima za objekt. To je više od pojednostavljivanja postupka planiranja. Budući da su planovi dodijeljeni određenom redoslijedu, oni također pomažu u sastavljanju točne dokumentacije.

Prijavite se na GEZE portal za klijente

GEZEconnects

Pojednostavite postavljanje sustava automatskih vrata. Preuzimanjem našeg softvera možete stvoriti bežičnu vezu između računala i sustava automatskih vrata koje pruža GEZE. Sve postavke za sustav vrata izrađuju se i spremaju pomoću našeg intuitivnog sučelja. Uz to, dijagnostičke funkcije pokazuju vam najvažnije funkcionalne parametre sustava vrata u stvarnom vremenu.

Preuzmite GEZEconnects (ZIP | 107 MB)

Prijavite se na GEZE portal za klijente

Naš portal GEZE nudi vam širok raspon alata koji olakšavaju odabir iz naše palete proizvoda – poput konfiguracijskog alata za planiranje vrata i prozora. Također vam nudimo mogućnost naručivanja naših proizvoda izravno putem interneta. Prijavite se na naš GEZE portal za klijente da biste iskoristili sve naše usluge.

Prijavite se na GEZE portal za klijente

Downloads

Informacije za preuzimanje

Korisne dokumente možete pronaći u našem području za preuzimanje.

GEZE upute za montažu

GEZE brošure proizvoda

GEZE električne sheme

GEZE deklaracije o servisu

Kontakt

GEZE dolazi vama. S našim novim GEZE reklamnim vozilom

© GEZE GmbH

GEZE je „na putu“ od 2007. godine kako bi predstavio naše najnovije proizvode i rješenja. Nakon što je prošao stotine tisuća kilometara diljem Europe, reklamno je vozilo postalo mjesto u kalendarima događaja mnogih distributera, instalacijskih inženjera i partnera.

Preuzmite letak (PDF | 604 KB)

Više informacija o GEZE reklamnom vozilu