Reklamno vozilo

GEZE reklamno vozilo na turneji

U tvrtki GEZE mobilnost je prioritet. Koliko smo agilni, pokazuju ne samo naši inovativni proizvodi i usluge: naše GEZE reklamno vozilo u pokretu je diljem Europe kako bi predstavilo naše najnovije proizvode i rješenja.

GEZE je mobilan u cijeloj Europi zahvaljujući reklamnom vozilu.

Na turneji od sjevera prema jugu i od istoka prema zapadu, naša GEZE reklamna vozila prošla su od 2007. ukupno 370.000 km – i posjetili bezbroj impresivnih mjesta te doživjeli nezaboravne trenutke.

Posljednjih godina GEZE reklamna vozila nisu bila na turnejama samo u Njemačkoj, već i diljem europskog kontinenta.

GEZE reklamno vozilo posjetilo je već Italiji, Baltičke države, Mađarsku, Grčku, Bugarsku, Srbiju, Austriju, Finsku, Norvešku, Švedsku, Rumunjsku, Poljsku, Hrvatsku, Bosnu, Sloveniju, Tursku, Ukrajinu, Španjolsku, Francusku, Makedoniju i Švicarsku ... u mnogim je zemljama bilo više puta. Uostalom, ponovno druženje jednako je zadovoljstvo koliko i upoznavanje novih mjesta.

Pravi prizor

Dugo otprilike 7,5 metara, široko 2,3 metra i visoko više od tri metra, četverotonsko reklamno vozilo pravi je prizor. Kompaktno, ali sveobuhvatno, opremljeno je trenutačnim inovacijama vrata, prozora i sigurnosne tehnike te našim rješenjima za automatizaciju zgrada.

Dodatne informacije o GEZE reklamnom vozilu možete pronaći ovdje:

Letak o GEZE reklamnom vozilu (PDF | 604 KB)

Doživite GEZE rješenja iz prve ruke

Radujemo se daljnjim turnejama GEZE reklamnog vozila u Njemačkoj i Europi!
Usput rečeno: GEZE reklamno vozilo možete lako i jednostavno rezervirati za događaje.

Kontaktirajte nas