Impresum

GEZE d.o.o.

Ulica Grada Vukovara
HR-10000 Zagreb

Telefon: +385-1-373-3540

E-adresa: office.hr@geze.com
Internet: www.geze.hr

PDV ID br.: 50672992582
DPR: 080577340

Uprava: Thomas Korb
Trgovačka komora: Zagreb

Pravne informacije

Odgovornost

Ako s nama nije drugačije ugovoreno, bit ćemo odgovorni samo za takvu štetu, u skladu sa sljedećim odredbama, koja je prouzročena ili smišljenom namjerom ili krajnjom nepažnjom naših zakonskih zastupnika ili viših rukovoditelja, ili kao rezultat potencijalno teškog organizacijskog prekršaja, bez obzira na pravnu osnovu; također ćemo biti odgovorni za štetu nakon svjesnog kršenja temeljnih ugovornih obveza. U slučaju kršenja temeljnih ugovornih obveza odgovornost će biti ograničena na štetu koja obično može nastati.

Naša odgovornost u potpunosti će biti isključena u slučaju manjeg nemara ako je to zakonski dopušteno. U svakom slučaju, ovo se izuzeće odnosi na neizravne štete.

Ne možemo jamčiti da su podaci koje dajemo na našem web-mjestu GEZE točni, cjeloviti ili ažurni. Korištenje ovim informacijama i podacima isključivi je rizik naših kupaca i korisnika. Ne prihvaćamo nikakvu odgovornost za štetu nastalu našim kupcima i korisnicima kao rezultat korištenja ovim informacijama i podacima. Ovo isključenje odgovornosti neće se primjenjivati u slučajevima namjere i u slučaju da je odgovornost propisana zakonom.

Dodatne napomene

Sve korištene slike/fotografije moraju se objaviti uz sljedeću oznaku: ©GEZE GmbH ili ©GEZE Austria GmbH plus ime fotografa (primjer: fotograf XY za GEZE GmbH/©GEZE Austria GmbH).

GEZE je zakonski zaštićena robna marka i njezino mijenjanje ili uklanjanje nije dopušteno. Izgled i sadržaj bilo kojeg preuzetog sadržaja ne smiju se mijenjati. Svaka daljnja uporaba fotografija mora prikazivati GEZE kao izvor. Logotip GEZE može se prikazivati samo u skladu s CI smjernicama.

Zaštita podataka

Potpune informacije o zaštiti vaših osobnih podataka u tvrtki GEZE možete pronaći ovdje

SAZNAJTE VIŠE O ZAŠTITI PODATAKA U TVRTKI GEZE

GEZE GmbH

Uprava

Andrea-Alexandra Alber
Sandra Daniela Alber
Tomislav Jagar

Predsjednik nadzornog odbora

Thomas Keller

Registracijski sud Mjesni sud Stuttgart HRB 250329
POREZNI BROJ: DE 184430446

Sjedište, administracija, savjetnički i tehnološki centar

GEZE GmbH
Reinhold-Vöster-Str. 21-29
71229 Leonberg
Njemačka

Telefon: +49-7152-2030
Telefaks: +49-7152-2033-10

E-adresa: info.de@geze.com
Internet: www.geze.com