Studije slučaja

Dobrodošli u CityLife trgovački kvart u Milanu – s GEZE automatskim vratima.

Trgovačka četvrt CityLife u Milanu jedan je od najzanimljivijih urbanističkih razvojnih i arhitektonskih projekata našeg vremena. Nova stambena i poslovna četvrt trajno će oblikovati lice modernog Milana. Svi posjetitelji ovog spektakularnog trgovačkog okruga ulaze kroz automatska vrata tvrtke GEZE – dobrodošli!

Vrhunska arhitektura: Trgovačka četvrt CityLife u Milanu

Trgovačka četvrt CityLife provlači se kroz pješačku zonu na slično nazvanim terenima nekadašnjeg izložbenog centra Fiera Milano. Spektakularni dizajn za CityLife trgovački kvart kreirala je poznata arhitektonska tvrtka Zaha Hadid Architects. Okrug, koji se proteže na tri razine, kombinira modu, zabavu, barove i restorane. Atraktivni trgovački objekti s preko 100 trgovina, zajedno s kinom i restoranima, stvorit će živahnu atmosferu za ovaj ambiciozni projekt urbanog razvoja.

Mi u GEZE Italija vrlo smo ponosni što smo dio tako prestižnog projekta. Naša rješenja su neke od najinovativnijih opcija na tržištu danas i drago nam je što nas je arhitektonska tvrtka uvela u bord.

Marco Montiglio, generalni direktor GEZE Italija

GEZE automatska vrata u ulaznom dijelu

Automatska vrata gdje god pogledate - ključna značajka trgovačkog centra. Fotografija: GEZE GmbH

Automatska vrata gdje god pogledate - ključna značajka trgovačkog centra. © GEZE GmbH

Tijekom gradnje ugrađeno je preko 30 automatskih vrata tvrtke GEZE i sada se koriste u širokom i svijetlom ulaznom dijelu u trgovačkog okruga. Automatski sustavi kliznih vrata odabrani za prestižni projekt su glatki i elegantni sustavi Slimdrive BO i ECdrive FR koji jamče stalnu pouzdanost i sigurnost na najvišoj razini za ulaze i rute za spašavanje. S atraktivnim dizajnom i malim potrebama prostora, sustavi vrata gotovo se neprimjetno integriraju u staklena vrata, podržavajući optimalno korištenje prirodne svjetlosti u primamljivom ulaznom dijelu CityLife trgovačkog kvarta.

GEZE klizna vrata dočekuju posjetitelje CityLife-a

Ova klizna vrata certificirana su u skladu s DIN 18650 i mogu se kombinirati sa sustavom GEZE SecuLogic za spašavanje (EC-FR-RWS), sustavima za kontrolu pristupa i sustavom upravljanja zgradom. Posebno važna značajka ruta za bijeg: Integrirane punjive baterije osiguravaju otvaranje i zatvaranje u hitnim slučajevima u slučaju nestanka struje. Tako automatizirana vrata i sustavi kliznih vrata GEZE daju ključan doprinos sigurnosti i udobnosti u CityLife trgovačkom kvartu u Milanu.