GEZE osvaja German Brand Award

Kao i uzimanje nove digitalne rute sa svojim sustavom automatizacije zgrada GEZE Cockpit, GEZE također istražuje novi pristup pokretanju tržišta. GEZE proglašen je pobjednikom u kategoriji „Building & Elements“ u natjecanju „Industry Excellence in Branding“ zbog svog izuzetnog pokretanja na tržištu.

Nagrada njemačkog branda prepoznaje izvanredno vodstvo branda u Njemačkoj i nagrađuje jedinstvene marke i proizvođače brandova. Svečanost se održala na Konvenciji o dodjeli njemačkog branda 21. lipnja 2018. na jednom od najglamuroznijih lokacija u Berlinu, Palazzo Italia – Römischer Hof. „Nagrada svjedoči o tome koliko je inovativno naše integrirano tržište na prvom mjestu „Digitalna prva kampanja“. Ova nagrada je prepoznala nas za hrabri korak koji smo poduzeli u uspješnom ulasku u građevinsko umrežavanje i pametnom graditeljstvu zajedno s našim visoko motiviranim timovima i partnerima. To se odražava i na kampanju GEZE Cockpita", kaže Gabi Bauer, voditeljica međunarodnog marketinga.

S GEZE Cockpit-om uspjeli smo prenijeti novi poslovni model kako u komunikaciji s kupcima, tako i novoj ciljnoj publici i u oblikovanju ulaska na tržište.“

Gabi Bauer, voditeljica međunarodnog marketinga.

Mogućnost digitalizacije

Angela Staiber, zamjenica direktora sektora međunarodnog marketinga, prihvatila je nagradu njemačkog branda. Fotografija: GEZE GmbH

GEZE je nagrađen u kategoriji „Building & Elements“ u konkurenciji „Industry Excellence in Branding“. © GEZE GmbH

Točno poznavanje tržišnog okruženja u sektoru vrata i prozora oduvijek je za bila GEZE osnova za nastavak razvoja asortimana proizvoda i sposobnosti za inoviranje, bez da se distancira od svojih tradicionalnih segmenata proizvoda. Zato GEZE rješenja za vrata, prozore i sigurnosnu tehnologiju imaju visok stupanj automatizacije i tehničke inteligencije. GEZE je sljedećim korakom u svojoj digitalizaciji krenuo novim putovima od razvoja proizvoda do uvođenja na tržište. Ključno polazište i izazov bilo je stvaranje prave digitalne infrastrukture za razvoj i rad pametnih softverskih proizvoda.

GEZE Cockpit – razvijen za korisnike

Sustav automatizacije zgrada GEZE Cockpit zatvara jaz u automatizaciji zgrada. Integriranje automatiziranih vrata i prozora u sustav zgrada stvara potpuno nove mogućnosti umrežavanja. Precizno razumijevanje zahtjeva arhitekata i planera, investitora, vlasnika zgrada, građevinskih radnika, instalacijskih inženjera i sistemskih integratora uvijek je predstavljalo prioritet na tržištu za GEZE Cockpit. Kao rezultat toga, pilot kupci su bili uključeni u projekt prije dovršetka svih značajki proizvoda. Ovaj okretni i interaktivni razvojni pristup omogućio je izbjegavanje grešaka i značajno je smanjio vrijeme od razvoja proizvoda do pokretanja GEZE Cockpit-a.

Cijeli paket: Integrirana komunikacija s novim dizajnom

Koncept koji stoji iza kampanje za pokretanje tržišta bio je za pokazati korak GEZE Cockpit-a u novo poslovno područje i njegov visoki stupanj inovativnosti. Tako je stvoren novi dizajn s odvažnim, živahnim ključnim vizualom koji prolazi kroz cijelu kampanju, a koji je u kontrastu s poznatim GEZE dizajnom. Pokretanje tržišta nije samo usvojilo nove vizualne pristupe: to je prva GEZE kampanja koja je slijedila Digitalnu prvu strategiju i koristila čitav niz mogućnosti digitalne komunikacije. Njegov dizajn i razvoj povjerili smo stručnosti i vještinama agencije Von Helden und Gestalten iz Stuttgart-a.

Središnji element: GEZE Cockpit pojedinačna stranica

Kampanja je započela sa teaser videozapisom. Središnji i najopsežniji element kampanje je pojedinačna stranica GEZE Cockpit, koji je tehnički implementirao interaktivni alat berlinske agencije. Različite grupe kupaca, partneri i influenceri naći će informacije prilagođene njihovim potrebama na jasan, razumljiv i živahan način: prikaz sustava, njegovih prednosti i dodane vrijednosti i svih njegovih mogućnosti. Pored toga, postoje primjeri izgleda i studije slučaja. Paket usluga uključuje pokazujući kako su sveobuhvatno podržani kupci u implementaciji GEZE Cockpit sustava sistemskih rješenja. GEZE se, naravno, nije odrekao isprobanog taktilnog osjećaja brošura za ispis u višekanalnoj komunikaciji.

Idite na GEZE Cockpit

GEZE Cockpit dani

U kampanju su bili uključeni i zaposlenici iz prodaje i usluga. Pored internetskih tečajeva, dani GEZE Cockpit-a osigurali su osoblju upoznavanje s funkcionalnošću GEZE Cocokpit-a i pratećom komunikacijom.

O nagradi za njemačke brand 2018

Inicirano od Njemačkog vijeća za dizajn, German Brand Award prestižna je nagrada za moderno upravljanje brandom, o čemu ocjenjuje vrhunski panel stručnjaka iz upravljanja brandom i znanosti o brandu. Cilj je otkriti, predstaviti i nagraditi trendove branda. Ovo bi trebalo uzeti u obzir kao složenost upravljanja robnim markama i važnost branda za uspjeh tvrtke. Kvalifikacije za ulazak osiguravaju nagradu za visoki kvalitet: imenovanje od strane njemačkog instituta za marke, njegovih izviđača za marku i stručnih odbora.