Rotirajuća vrata za veću udobnost i sigurnost u hotelu Address Downtown Dubai

Očekivanja su velika kada je u pitanju udobnost i sigurnost u hotelu s 5 zvjezdica – posebno u prestižnom ulaznom dijelu. GEZE automatski sustavi za rotirajuća vrata i pogoni vrata, koji su posebno prilagođeni zgradi, osiguravaju još veću udobnost pristupa i poboljšavaju sigurnost na jednoj od najekskluzivnijih adresa u Dubaiju, hotelu Address Downtown.

GEZE doprinos poboljšanju jednostavnosti pristupa rotirajućim vratima hotela Address Downtown:

 • Visok stupanj praktičnosti i pristupačnosti na prestižnim ulazima s automatskim rotirajućim vratima
 • Posebno dizajnirani sustavi pogona vrata prilagođeni vrlo širokoj i teškoj instalaciji sa rotirajućim vratima sa 3. krila:
  • Ukupna visina rotirajućih vrata: 5,9 metara, visina prolaza: 4,3 metra
  • Vanjski promjer: 3,8 metra, širina prolaza: 1,8 metara
 • Udobni i sigurni pri dolasku i odlasku, čak i uz veliku količinu prometa, zahvaljujući automatskim i fleksibilno podesivim pogonskim rotirajućim vratima
 • Prilagođeni izgled i dizajn:
  • Dosljedna staklena estetika na fasadi
  • Skladnost s unutrašnjošću i visinom predvorja
 • Ekspertiza projekta: standardni pogoni prilagođeni posebno visokim sustavima rotirajućih vrata s teškim vratima
 • Koordinacija suradnje svih strana koje su uključene u projekt
 • Visok stepen odgovornosti za brzu realizaciju projekta u roku od 30 dana
Hotela s 5 zvjezdica Address Downtown Dubai

© Nicolas Tohme / GEZE GmbH

Čisti luksuz pravo od ulaznog prostora u hotel Address Downtown u Dubaiju

Ovaj hotel s 5 zvjezdica jedna je od najboljih adresa u modernom središtu Dubaija. Sa 220 soba, on zauzima donjih 12 katova nebodera koji se proteže na ukupno 63 kata. Na visini od „samo“ 306 metara, jedan je od manjih blokova kula prema standardima Dubaija, a opet obećava ekstremni luksuz. A hotelske prostrane sobe s visokim stropom jednako su luksuzne. GEZE igra veliku ulogu u implementaciji prikladno velikih rotirajućih vrata na ulazima. Naša tehnologija pogona za automatske rotirajuće sustave vrata s teškim krilima vrata, koji je posebno prilagođen posebnim uvjetima na licu mjesta, osigurava visoki stupanj udobnosti na svim vratima – nešto što naravno dolazi od hotela ove klase.

Automatska rotirajuća vrata omogućavaju potpuno novo iskustvo dobrodošlice

Prilagođeno po programu serije: Pogon i kontrola vrata iz TSA 325 NT serije za sustave sa rotirajućim vratima

Ulaz hotela Address Downton Dubai © Nicolas Tohme / GEZE GmbH

Izuzetno velika i sa širokim širinama prolaza, rotirajuća vrata u ulaznom prostoru osjećaju se kao portali izvrsnog suvremenog orijentalnog ambijenta. Krila rotirajućih vrata koja se kreću nevjerojatno lako i tiho samo su okus udobnosti koji očekuje goste u cijeloj zgradi. Nakon požara u novogodišnjoj noći, gosti su morali neko vrijeme bez ove udobnosti. Ali sada, kada su oštećena područja potpuno očišćena i provedeni opsežni poslovi modernizacije, gosti mogu ponovno uživati u luksuzu koji su očekivali – u potpuno novom izgledu.

Vrijeme za inspiraciju, novi dizajn i poboljšanu udobnost i sigurnost

Vlasnik i operater tvrtke Emaar Hospitality Group iskoristili su vrijeme tijekom radova na popravljanju kako bi u potpunosti izmislili hotel – s još ljepšim dizajnom interijera, više soba i apartmana, dodatnim spa i novim konceptima restorana. A hotel se još uvijek može pohvaliti najboljim pogledom na dvije gradske znamenitosti tik uz njega: Burj Khalifa – najviši toranj na svijetu – i Dubai fontanu.

GEZE usluga od samog početka projekta

Prilagođeno po programu serije: Pogon i kontrola vrata iz TSA 325 NT serije za sustave sa rotirajućim vratima

Posebno visoka rotirajuća vrata s teškim krilima © Nicolas Tohme / GEZE GmbH

Automatska rotirajuća vrata na ulazima hotela trebaju ponuditi najbolju uslugu uz maksimalnu praktičnost pristupa u svakom trenutku. To je postignuto sa GEZE-om učinkovitom i fleksibilnom uslugom na mjestu rada. Na izvorne instalacije s rotirajućim vratima s velikim krilom vrata utjecali su građevinski radovi i više nisu funkcionirali. Generalni izvođač DUTCO nadao se popravljanju i održavanju postojeće tehnologije. Sudjelovali su servisni stručnjaci iz naše podružnice GEZE Bliski Istok u Dubaiju, sa standardnim uslugama:

 • Uvid u cjelokupnu tehnologiju svo troje rotirajućih vrata u ulaznom dijelu
 • Savjet o svim tehničkim mogućnostima za veću udobnost i sigurnost za sustave vrata i pogone na vratima

Iskustvo i stručnost na licu mjesta

Zamjena sustava vrata istim rješenjima više se nije pokazala izvedivom, jer se rezervni dijelovi više nisu mogli nabaviti. Impresioniran našom dosadašnjom podrškom, klijent se odlučio osloniti na GEZE-ovu uslugu i savjet za zamjenu specijalnih rotirajućih vrata. Kao učinkovit partner u regiji, uspjeli smo pružiti pravu tehnologiju pogona koja je bila idealna za sustave vrata. Naše iskustvo i stručnost u projektnim rješenjima pomogli su nam da prebrodimo zahtjevne zadatke koje nam predstavljaju postojeća rotirajuća vrata sa svojim teškim krilima i posebnom arhitekturom.

 • Osiguravanje pogonske i upravljačke tehnologije za rotirajuća vrata i njihovo prilagođavanje
  • vrlo visok osnovni mehanički dizajn
  • visoka i teška staklena krila vrata
 • Ispunjavanje svih zahtjeva o udobnosti i sigurnosti vrata za rotirajuća vrata u luksuznom hotelu s međunarodnom klijentelom
 • Čvrsti vremenski okvir: provedba projekta vrata i predaja generalnom izvođaču DUTCO u roku od 30 dana

Odgovornost za provedbu projekta

Tim GEZE servisa u Dubaiju od početka je preuzeo odgovornost osiguravajući da se projekt može brzo i nesmetano provoditi. Djelujući kao svojevrsna radna skupina, službenici stručne službe okupili su sve strane koje su bile uključene u izgradnju i projekt. Spojili su stručnost i profesionalne vještine u industriji, stvarajući učinkovitu mrežu koja je pružala inspiraciju za optimalna, prilagođena rješenja za posebna rotirajuća vrata.

Činjenice i prednosti GEZE pogona vrata na prvi pogled

 • Prilagođeni automatski pogoni vrata: tehnologija pogona i upravljanja iz TSA 325 NT serije za sustave rotirajućih vrata
 • Najviši sigurnosni standardi u skladu sa DIN 18650 – najsuvremenije sigurnosne značajke
 • Tih i pouzdan rad zahvaljujući vrhunskoj kvaliteti proizvoda izrađenim u Njemačkoj
 • Visoka razina izolacijskog učinka protiv propuha, vrućine, pustinjske prašine i buke s ulice
  • Učinkovito odvajanje vanjske i unutarnje klime
 • Udoban rad rotirajućih vrata zahvaljujući DCU tehnologiji
 • Jednostavno puštanje u pogon, održavanje i dijagnostika pomoću GEZEconnects softvera

Prilagođeni koncepti usluga tvrtke GEZE

GEZE-ova usluga ne prestaje nakon što se sustavi rotirajućih vrata predaju tvrtki DUTCO. Kao stručni partner za ugradnju vrata, tijekom cijelog životnog ciklusa pružamo podršku sustavima vrata prilagođenom uslugom i održavanjem.

Nudimo „sveobuhvatni paket“ za

 • Maksimalnu dostupnost u svakom trenutku
 • Pouzdan i siguran rad
 • Očuvanje vrijednosti i produljeni životni vijek

GEZE proizvodi u hotelu Address Downtown Dubai

 • TSA 325 NT sustavi automatskih rotirajućih vrata za rotirajuća vrata sa 3 ili 4 krila sa podesivom automatskom brzinom pogodnom za promet, kao i servo potporu funkciji za veću udobnost s manualnim otvaranjem vrata
 • GEZEconnects softver za integriranje sustava vrata u sustav upravljanja tehnologijom zgrada, tako da se automatski sustavi rotirajućih vrata mogu povoljno podesiti i pouzdano održavati zahvaljujući automatskim izvješćima o kvarovima i dijagnostici