Automatski sustav kliznih vrata ECdrive T2 za najmoderniju podružnicu ALDI-ja u Njemačkoj

Nova podružnica ALDI-ja u Mühldorfu na Innu, Bavarska, uistinu privlači pozornost. Sa svojom drvenom uokvirenom strukturom i jednostavnim, ali superiornim izgledom, supermarket se estetski ističe među građevinskom monotonijom okolnog trgovačkog centra. Oduševljeni smo što smo doprinijeli novom arhitektonskom konceptu ALDI-ja SÜD dodavanjem sustava kliznih vrata GEZE ECdrive T2.

Vrhunska tehnika vrata za ambicioznu arhitekturu

Kako se kupci približavaju novoj poslovnici, veliko stakleno pročelje ulaznog prostora odmah impresionira. Prozirna fasada propušta puno prirodnog svjetla na prodajni kat od 1200 m2 i daje trgovini privlačan izgled. Za naše kontakte u tvrtki ALDI SÜD bilo je važno da se ovaj moderni arhitektonski dragulj opremi tehnički pouzdanim i vizualno privlačnim pločama. Dvokrilna verzija našeg sustava kliznih vrata ECdrive T2 jednoglasno je dobro prihvaćena.

Novi GEZE ECdrive T2 u potpunosti ispunjava očekivanja naših kupaca – ne samo u pogledu održivosti, zahvaljujući toplinski odvojenom profilu, već i u pogledu dizajna, fleksibilnosti i stručnosti u ugradnji vrata.

Josef Viehbeck, regionalni menadžer tvrtke GEZE

Toplinsko odvajanje profila i daljnje funkcije ECdrive T2 vrlo su uvjerljivi

Dvostruki raspored ECdrive T2 osigurava udoban ulazak u trgovinu bez prepreka i bez kontakata.

Ulaz bez prepreka s vratima GEZE ECdrive T2 © Robert Sprang / GEZE GmbH

U dogovoru s odgovornim arhitektom ubrzo je postalo jasno da je naš snažni i robusni sustav kliznih vrata idealno odgovarao zahtjevima tvrtke ALDI SÜD – ne samo zato što se sustav mogao nositi s vrlo velikom posjećenosti, već je impresionirao i dobro promišljeni razvoj s brojnim pametnim detaljima Na primjer, vrata su se mogla učinkovito instalirati zahvaljujući unaprijed izbušenim kliznim vodilicama i dugačkim rupama. Kontinuirana podna vodilica za kontroliranu odvodnju kišnice bila je još jedan plus; kao što su samočisteća kolica s kotačićima koja smanjuje troškove održavanja. U konačnici, GCprofile Therm podržava napore kupca u održivosti jer toplinski odvojeni profilni sustav osigurava izvanrednu energetsku učinkovitost.

Klizna vrata uskog, elegantnog dizajna

Savršeno se uklapa u prostranu staklenu prednju stranu ulaznog prostora - ECdrive T2.

Sustav kliznih vrata ECdrive T2 privlači poglede i vizualno. © Robert Sprang / GEZE GmbH

No, ECdrive T2 ne blista samo svojom kvalitetom obrade i raznolikošću funkcija. Izgled ugrađenih proizvoda igra važnu ulogu, posebno za arhitekte. Zato je dizajn sustava kliznih vrata s visinom poklopca od 100 mm posebno tanak i elegantan. Osim toga, fino uokvireni profili vrata, unatoč svojoj stabilnosti, preuzimaju svaku težinu. Kreativna sloboda također je osigurana: To je omogućilo da se duljina pogona prilagodi zadanom potrebnom prostoru i skrati na na 2.100 mm.

Pogledao videosnimku o ECdrive T2

Prije instalacije održali smo radionicu o proizvodnji pokretnog krila, što je uvelike olakšalo ugradnju prilagođenih vrata podružnice ALDI. To je također značilo da nam postupak planiranja i skraćivanja duljine pogona više nisu problematični.

Fritz Grassl, vlasnik tvrtke Fritz Grassl Metallbau

Holistička usluga tijekom cijelog projekta

Prvi korak bio je rad s trgovinom ALDI SÜD na odabiru savršenog rješenja i sastavljanju optimalne konfiguracije. Jedan od naših najvažnijih zadataka bio je savjetovanje kupca o odabiru potrebnih profilnih sustava. U sljedećem smo koraku podržali instalacijsku tvrtku. U zajedničkoj radionici s tvrtkom Fritz Grassl Metallbau razvili smo prilagođeni koncept za ugradnju sustava kliznih vrata. Kao certificirani inženjeri ugradnje kompleta GEZE Kit, uključeni zaposlenici mogli su se nositi sa zadacima detaljnog planiranja, samostalno sastavljajući pogonsku jedinicu i prilagođavajući duljinu pogona. Naravno, naši su savjetnici uvijek bili na raspolaganju kako bi pomogli svima koji su bili uključeni u ove zadatke.

GEZE je pouzdan partner u cijelom životnom ciklusu proizvoda.

Kvaliteta proizvoda i izvrsni uvjeti vrata ECdrive T2 bili su naravno važni za tvrtku ALDI SÜD. No što je najvažnije, projekt je potvrdio naš stav prema pružanju natprosječnog paketa usluga. Oduševljeni smo i ponosni što smo uspjeli u potpunosti zadovoljiti našeg kupca i tvrtku odgovornu za instalaciju. To je naš cilj. Pružamo podršku u fazi planiranja, kao i prilikom instalacije i održavanja. Ukratko: Pouzdani smo partner za naše kupce tijekom cijelog životnog vijeka proizvoda. Uz automatski sustav kliznih vrata GEZE ECdrive T2, novu trgovinu ALDI SÜD u Mühldorfu na Innu opremili smo raznim verzijama zatvarača vrata GEZE TS 5000. To je prekrasan znak povjerenja naših kupaca u nas.