Sigurnost prije svega

Sigurnosni sustavi za javne objekte

Svejedno je li riječ o bolnicama, školama ili diskotekama, u objektima u koje često ulaze tisuće ljudi sigurnosni su sustavi nužni za sigurnost objekta, za zaštitu osoba i za protupožarnu zaštitu.

Skladno djelovanje raznih komponenata sustava tvrtke GEZE, kao što su npr. automatski pogoni vrata, hidraulički zatvarači vrata, elektomotorne brave, elektroprihvatnici za evakuacijska vrata, alarmni uređaji za dojavu vatre i opasnosti ili sustavi za kontrolu pristupa zajedno s centralom za vrata TZ 320 kao "mozgom" čini GEZE SecuLogic sustav za evakuacijske izlaze. Sustav odgovara svim zahtjevima modernog, pouzdanog i dizajnerski osmišljenog sustavnog rješenja. SecuLogic sustav za evakuacijske izlaze u skladu je s EltCTR i DIN EN 13637.

Kao web-bazirano "sve u jednom" rješenje sa svim komponentama za vrata GEZE SecuLogic sustav kontrole pristupa ispunjava sve zahtjeve moderne kontrole pristupa. GEZE nudi sustav s biometrijskom identifikacijom ili način identifikacije preko kartice.

Sigurnosno-tehničko blokiranje, pouzdana zaštita od provale, brzo otvaranje u slučaju nužde i kontrolirani pristup – upravo su to prednosti samozaključavajuće GEZE anti panik brave . Individualni koncepti sigurnosti daju optimalna rješenja.