GEZE objektno orijentirana rješenja za obrazovne ustanoveGEZE objektno orijentirana rješenja za gradnju trgovina i trgovačkih centara

Frontalne strane trgovina djeluju to svjetlije i privlačnije što se svojim finijim i prozračnijim izgledom bolje uklapaju u arhitekturu zgrade. Na području dizajna trgovina GEZE nudi veliku raznolikost mogućnosti oblikovanja, među kojima, naravno, i ono bez zapreka.

Rješenja za ulaze – individualna i privlačna

Dizajn trgovine započinje već u ulaznom području. GEZE Slimdrive sustavi vrata s nedostižno malom konstrukcijskom visinom od samo sedam centimetara doimaju se svojom funkcionalnošću i oblikom. Sa Slimdrive serijom GEZE kao prvi ponuđač ima u programu kompletnu seriju automatskih pogona za vrata u „7-cm-optici“. Ekstremno niska izvedbena visina omogućuje gotovo nevidljivu integraciju u fasadu. Sustav nudi automatska zaokretna vrata, klizna i teleskopska klizna vrata sve do kružnih i polukružnih kliznih vrata.


Integrirani potpuno stakleni sustavi – transparentnost za klijente

Staklo je jedan od temeljnih preduvjeta za uspješno izvedene trgovine. Integrirani potpuno stakleni sustav GEZE IGG naglašava arhitekturu, a istodobno se harmonično u nju uklapa. Stršeće konstrukcije ili snažni profili okvira pripadaju prošlosti. GEZE IGG nevidljivo integrira profile i sustav okova između stakala – bez vidljivih dijelova na površini stakla. Otiskivanje na rubovima stakala obavlja se s unutarnje strane, a tehnika vizualno nestaje iza otiska. GEZE IGG omogućuje posve novi vizualni izgled stakla i arhitektima omogućuje slobodu oblikovanja na kakvu dosad nisu navikli.