GEZE na SicherheitsExpo 2018

Djelujte sa zgradama sigurnije, udobnije, efikasnije i ekonomičnije: GEZE će predstaviti nove i inovativne komponente sustava za protupožarna vrata.

Pogodan bežični rad: Poboljšajte sustave otvaranja

Bežično proširenje FA GC 170 obećava jednostavnu i gotovo nevidljivu instalaciju. Fotografija: GEZE GmbH

Bežično proširenje FA GC 170 obećava jednostavnu i gotovo nevidljivu instalaciju. Fotografija: GEZE GmbH

GEZE će na manifestaciji MOC München od 27. do 28. lipnja 2018. predstaviti nove pametne komponente za sigurnosna protupožarna vrata na štandu C06, dvorana 3. Jedinstveno proširenje znači da su naši sustavi za otvaranje sada još prikladniji i „nevidljiviji“ jer se žičane veze sada mogu zamijeniti bežičnim rješenjem. Komponente novog GEZE FA GC 170 bežičnog proširenja mogu se lako povezati s postojećim sustavima putem bežičnog modula.

Pristupačan, tih i moćan u bilo kojem okruženju: TS 5000 SoftClose zatvarač vrata

Kao dobavljač sustava, GEZE nudi cjelovit sustav zatvaranja sa novim zatvaračima vrata, sada s integriranim detektorom dima sa ugrađenom gornjom gredom. Čak i u lošim uvjetima okoline, poput vjetra ili prekomjernog/niskog tlaka, TS 5000 SoftClose pouzdano, sigurno i gotovo nečujno zatvara vrata. Drugo „snaga“ je njegova posebno velika završna sila zatvaranja.

Fleksibilna sigurnost za protupožarna vrata: FT300 električni otvarač

Električni otvarač FT300 za protupožarna vrata. Fotografija: GEZE GmbH

Električni otvarač FT300 za protupožarna vrata. Fotografija: GEZE GmbH

Novi električni otvarač FT300, odobren za uporabu na protupožarnim vratima, nudi veću pouzdanost. Otvara vrata čak i pod pred-naprezanjem do 500 N pri punom zasunu kvake. Posjetitelji štanda moći će vidjeti i vlastite testove.

U isto vrijeme, FT300 nudi maksimalnu silu držanja od 10.000 N protiv neovlaštenog djelovanja, tako da se može koristiti i kao sigurnosni električni otvarač.

Povećana sigurnost pametnim umrežavanjem zgrada

Novi GEZE Cockpit, s jednostavnim i praktičnim upravljanjem. Fotografija: GEZE GmbH

Novi GEZE Cockpit, s jednostavnim i praktičnim upravljanjem. Fotografija: GEZE GmbH © GEZE GmbH

Zgrade postaju sigurnije kada proizvodi iz različitih grupa proizvoda optimalno komuniciraju unutar zgrade. GEZE će predstaviti novi GEZE Cockpit pametni sustav automatizacije zgrada. Rješenje se može koristiti za pametno umrežavanje automatiziranih GEZE proizvoda, kao i za središnju vizualizaciju, nadzor i rad.

Više o GEZE Cockpit-u

Previše pametno da bi bila vrata

Previše pametno da bi bila vrata © GEZE GmbH

Svaki GEZE Cockpit sustav može se koristiti za umrežavanje do 62 BACnet IP proizvoda, od automatskih vrata i sustava zaštite u slučaju nužde do sustava na čekanju, električnih otvarača, zaključavanja motora i prozora i grupe prozora. Novi sustav koristi globalni BACnet standard i može se koristiti kao samostalan sustav ili integriran u više rangiran sustav upravljanja zgradama.

Potpuna inteligencija u automatizaciji zgrada

GEZE Cockpit po prvi put omogućuje potpuno inteligentno integrirati GEZE proizvode u automatizaciju zgrada, omogućujući im kontrolu i nadzor u stvarnom vremenu. Procesi kombinirani u scenarije omogućuju kontrolu za vrijeme i događaje automatsko otvaranje i zatvaranje automatiziranih prozora i vrata. Svi događaji i stanja izvještavaju se odmah. Razmjena podataka između GEZE Cockpit-a i integriranih vrata i prozora odvija se putem individualno prilagodljivog IO 420 BACnet sučelja.