GEZE na sajmu sigurnosti u Essenu Posjetite nas od 25. do 28. rujna 2018. godine

Sigurnost u mreži. Proizvedeno u tvrtki GEZE. Kako se zgradama može upravljati sigurnije, udobnije, efikasnije, ekonomičnije i održivije? S novim inovativnim GEZE sustavom za automatizaciju zgrada: GEZE Cockpit je prvi pametni sustav vrata, prozora i sigurnosnih sustava. Posjetitelji će također biti uzbuđeni dodatnom pogodnošću bežičnog produžnog kompleta za sustave otvaranja na protupožarnim vratima. Već je pobjednik! Samo-zaključavajuće panične brave za zaokretna vrata i brojne prednosti „nevidljivog“ upravljačkog sustava zasigurno će zadiviti posjetitelje sajmova.

Povećana sigurnost pametnim umrežavanjem

Zgrade postaju sigurnije ako proizvodi različitih skupina proizvoda u zgradi međusobno optimalno komuniciraju. GEZE Cockpit je prvi pametni sustav vrata, prozora i sigurnosnih sustava. Omogućuje da se GEZE proizvodi pametno umreže, vizualiziraju, nadgledaju i upravljaju centralno. GEZE Cockpit po prvi put omogućuje potpunu inteligenciju GEZE proizvoda – uključujući sve dostupne upravljačke opcije i informacije o statusu – da se integrira u sustav automatizacije zgrada: za potpuno nove opcije u pametnim zgradama. GEZE Cockpit može se koristiti kao neovisni sustav ili integrirati u više rangirani sustav upravljanja zgradama.

VIŠE O GEZE COCKPIT-U

Proširenje GEZE sustava otvaranja „putem radija“: FA GC 170 bežično proširenje

FA GC 170 bežično proširenje

Bežično proširenje GEZE FA GC 170 zamjenjuje kabelske veze bežičnim rješenjima.

Raspon sustava otvaranja, s vrlo posebnim produljenjem rješenja za protupožarna vrata, još je sigurnija, praktičnija i diskretnija. Bežično proširenje GEZE FA GC 170 zamjenjuje kabelske veze bežičnim rješenjima. Komponente bežičnog proširenja mogu se lako povezati s postojećim sustavima putem bežičnog modula. Stoga je FA GC 170 dobrodošlo rješenje za nadogradnju. Novo i izvrsno: na ICONIC AWARDS 2018. nagrađeno je GEZE bežično proširenje: Inovativna arhitektura.