GEZE - MSW Sliding wall element, Mövenpick Hotel, Stuttgart Airport
MSW Design- Sliding wall system
Slimdrive EMD
GEZE - MSW Sliding wall element, Mövenpick Hotel, Stuttgart Airport
Detail: MSW Schiebewandsystem

GEZE otvara vrata u hotelu Mövenpick u zračnoj luci

Arhitektonski ured: Reichel & Stauth, Braunschweig

Osmerokatni hotel izgrađen je prema projektima arhitekata Reichela + Stautha iz Braunschweiga na istočnom dijelu parkirališta u blizini terminala. Staklena fasada pokriva markantnu zgradu u zaokruženom H-obliku. Raskošno ostakljenje u crvenim tonovima pruža optimalan ulazak dnevnog svjetla u svim područjima.

GEZE je moderan hotel opskrbio kućnom tehnikom. Na svim sobnim vratima GEZE zatvarači TS 4000 omogućuju sigurno zaključavanje. Konferencijska dvorana sadržava veći broj GEZE Ecdrive sustava kliznih vrata za pouzdan i ekonomičan pogon. U otvorenim područjima, kao što su primjerice predvorja, primjenjuju se razne varijante zatvarača vrata TS 5000 izvedbe R-FS. U slučaju požara blokiranje se oslobađa i vrata se automatski otvaraju. GEZE Slimdrive EMD jedini je pogon zaokretnih vrata sa samo 7 cm izvedbene visine i gotovo se nevidljivo uklapa u vrlo posjećivano područje bara te omogućuje osoblju nesmetan pristup kuhinji.

Unutarnji dizajn hotela potječe od svjetski poznatog dizajnera Mattea Thuna. Vizualno upadljive točke u prostorijama za goste i u hodnicima su GEZE MSW dizajnerski sustavi kliznih stijena s modernim prikazima jelenjih rogova i šumskih motiva. Različite "pozicije parkiranja" sustava, zahvaljujući pokretnim staklenim elementima, hotelu pružaju fleksibilnu i transparentnu podjelu prostora. Mogućnost vlastitog dizajna pruža individualan i nezamjenjiv vizualni izgled.

Uređenje hotela i njegovi ambijenti hotelski kompleks čine mjestom osjetilnog doživljaja za sve posjetitelje. Stoga je poslovnim klijentima, posjetiteljima sajma te putnicima zajamčen boravak pun uživanja.