GEZE - Hinged door drives TSA 160 Invers, Hesperia Tower Hotel, Barcelona
Automatic sliding door system Slimdrive SL
GEZE - electrical spindle drives, Hesperia Tower Hotel, Barcelona
Spindle drive
GEZE - telescope sliding door drive SLT , Hesperia Tower Hotel, Barcelona
TSA 160 Invers

GEZE proizvodi u španjolskoj metropoli

Arhitektonski ured: Richard Rogers, Velika Britanija i Balaguer y Arquitectos Asociados, Španjolska

Novi Hesperia Tower Hotel sa svojim 107 metara visokim tornjem jedna je od najviših zgrada Barcelone. Projekt potječe od međunarodne kooperacije dvaju renomiranih arhitektonskih ureda: Balaguer y Arquitectos Asociados iz Španjolske i Richard Rogers iz Velike Britanije.

Rezultat je funkcionalna i estetska zgrada koja se savršeno uklapa u urbanu sredinu. Na vrhu tornja je spektakularna staklena kupola promjera 24 m. Kupola omogućuje posjetiteljima zadivljujući pogled koji se pruža na sve strane na daljinu do 18 km. Pod kupolom se nalazi top restoran "Evo" koji vodi kuharska zvijezda Santi Santamaría.

GEZE je taj ambiciozan projekt opremio inovativnim proizvodima. Pogon kliznih vrata Slimdrive SL i pogon teleskopskih klizna vrata SLT služe funkcionalnosti na ulaznom području bez narušavanja estetskog izgleda zgrade. Pogoni zaokretnih vrata TSA 160 Invers znače sigurnost na putovima za evakuaciju i spašavanje i jamče sigurno otvaranje vrata i kod nestanka struje. TS 2000 V pouzdano zaključava vrata hotelskih soba na raznim etažama. U spektakularnoj sredini staklene kupole električni GEZE pogoni s vretenom opskrbljuju svježim zrakom i savršeno se uklapaju u modernu okolinu.