A GEZE house

FDoživite naš svijet proizvoda pomoću naše animacije GEZE zgrade!
Doživite naš svijet proizvoda pomoću naše animacije GEZE zgrade!

Sustavi za staklo

Transparentnost i elegancija

Sustavi za stako za otvoreno i transparentno oblikovanje prostora

Staklo je na mnogobrojnim modernim građevinama, a posebno na javnim objektima ili trgovačkim centrima zamijenilo fasade, pregradne stijene i vrata od materijala kao što su beton, drvo ili plastika. I u privatnoj gradnji staklo dobiva sve veće značenje. Rješenja od stakla decentno se uklapaju u arhitekturu objekata ili se na njoj posebno ističu. Područja primjene gotovo su neograničena. GEZE nudi razne tehnologije za funkcionalna i estetska rješenja s mnogo prostora za oblikovanje bez gubitka zaštite od topline i fleksibilnosti kod projektiranja.

Integrirani potpuno ostakljeni sustavi - IGG – tehnologija u staklu
Ako sustavi okova i profili ne smiju narušiti estetiku staklenih elemenata, IGG je idealno rješenje. Nevidljiva integracija vratnih okova i profila između dvaju površinski povezanih stakala osigurava vrlo veliku transparentnost.

Potpuno ostakljeni sustavi - GGS – elegantan dizajnerski okov od plemenitog čelika. Elegantni i visokokvalitetni GGS okovi ističu se svojim svevremenskim dizajnom i otvaraju mnogobrojne mogućnosti primjene – posebno za klizna vrata. GGS okov od plemenitog čelika izvodi se s dvotočkastim držačem, što omogućuje primjenu vratnih krila do 120 kg.