Nova generacija – novi standardi

GEZE SecuLogic Kontrola pristupa

 

Novi GEZE SecuLogic sustav kontrole pristupa kao kompaktno web-bazirano sve u jednom“-sustavno rješenje sa svim komponentama vezanim uz vrata, uključujući npr. biometrijski čitač otiska prsta ili sučelje za vrata s integriranim upravljanjem ovlasti, ispunjava zahtjeve najmodernije identifikacije. Minimalne dimenzije komande kontrole pristupa i optimalna integracija čitača iskaznica u instalacije zgrade pružaju veliku slobodu oblikovanja i dizajniranja vrata. Bez obzira na to je li riječ o biometrijskom prepoznavanju otiska prsta ili o sustavu na bazi kartice – GEZE SecuLogic sustav za kontrolu pristupa može se primijeniti za jedna jedina vrata, ali i za umrežene sustave vrata.

Sigurnost u poduzeću...
Moderni sustavi kontrole pristupa vrlo su učinkoviti i prilagodljivi: Oni vode posjetitelje i djelatnike prema prostornim i vremenskim pravima pristupa koji se mogu izraditi vrlo brzo i individualno za svaka vrata.

... i kod kuće
Zaštita privatne sfere: Zahvaljujući jednostavnosti upravljanja ovaj sustav kontrole pristupa može se koristiti i za vlastita četiri zida. Bilo da se primjenjuje upravljanje pristupa na kućnim vratima, signaliziranje zvonom, antisabotažni nadzor ili elektroprihvatnik vrata - privatni objekti postaju sigurniji.