Electric Strikes

IST elektroprihvatnici

Karakteristike proizvoda:

  • radijalni zasun s mogućnošću namještanja od 3 mm (raster od 0,75 mm)
  • promjenjivo područje napona otporno na trajni pogon zahvaljujući dokazanoj tehnici dvostruke zavojnice
  • može se upotrebljavati univerzalno DIN lijevo / desno
  • bipolarna EMC zaštitna dioda integrirana u sve varijante
  • višestruke varijante elektroprihvatnika za različite sigurnosne potrebe

 
Brzo i lako pronalaženje: s nekoliko klikova do vašeg elektroprihvatnika proizvođača IST Systems >> na tražilicu proizvoda

 
Opća primjena

Serija modela A4000:

GEZE vektorski elektroprihvatnici A4000 za opće primjene osvajaju svojim malim dimenzijama i gotovo nečujnim otvaranjem na istosmjernu struju i pod visokim predopterećenjem, a dodatna elektronika nije im potrebna. Zahvaljujući svojim malim dimenzijama od 15,8 x 68,7 x 25 mm (Š x V x Dub) ubrajaju se u najmanje otvarače vrata na tržištu. Serija A4000, sa silom držanja od 5.000 N i dubinom zahvata zasuna od 4,5 mm, svojom je visokom lakoćom obrade i primjene optimalno prikladna za proizvođače vrata, instalatere i korisnike u novogradnji, ali i za naknadnu ugradnju.  

Serija modela A5000:
GEZE kompaktni elektroprihvatnici A5000 / A5300 za opće primjene mogu se upotrebljavati na svim vratima koja se trebaju lagano zatvarati. Zahvaljujući svojim malim dimenzijama od 15,8 x 59,5 x 25,5 mm (Š x V x Dub) ubrajaju se u najmanje elektroprihvatnike na tržištu. Odlikuje ih sila držanja od 5.000 N i dubina zahvata zasuna od 6 mm. Mnoštvom standardno integriranih funkcija i dozvolom za protudimnu zaštitu postiže se visoka mjera sigurnosti pri projektiranju.

Protupožarna primjena

Serija modela FT500:

GEZE protupožarni elektroprihvatnici FT500 upotrebljavaju se na protupožarnim vratima s povećanim sigurnosnim zahtjevima. Zahvaljujući svojim dimenzijama od 15,8 x 59,5 x 25,5 mm (Š x V x Dub) ubrajaju se u najmanje odobrene protupožarne elektroprihvatnike. Sila držanja od 8.000 N i dubina zahvata zasuna od 6,5 mm čini ih vrlo udobnom serijskom opremom.