Impresum

GEZE Kroatien d.o.o.
Ulica Grada Vukovara 284
HR-10000 Zagreb
Tel.: +43/6225 87100
Fax: +43/6225 87100 - 199
Email: geze.atspamfilter@gezespamfilter.com
www.geze.at 


Pravne napomene:

Jamstvo

Ako s nama nije dogovoreno drugačije, u skladu sa sljedećim odredbama jamčimo samo za one štete koje su - svejedno zbog kojega pravnog razloga - prouzročene namjerno ili zbog grubog nemara naših zakonitih zastupnika ili rukovodećih namještenika ili zbog eventualne teške organizacijske pogreške; osim toga jamčimo za štete koje nastanu zbog vlastitom krivnjom uzrokovanog kršenja bitnih ugovornih obveza. Kod kršenja bitnih ugovornih obveza jamstvo se ograničuje na štetu koja tipično nastaje u takvom slučaju.

Naše se jamstvo potpuno isključuje kod lakših propusta, ako je to zakonski dopušteno. Ovo isključivanje vrijedi u svakom slučaju za posredne štete.

Za ispravnost, potpunost i aktualnost informacija i podataka koje smo stavili na raspolaganje na našoj GEZE web stranici ne možemo preuzeti jamstvo. Naši kupci odnosno korisnici upotrebljavaju ove informacije i podatke na vlastitu odgovornost.

Za eventualne štete koje primjenom ovih informacija i podataka nastanu za našeg kupca odnosno korisnika ne preuzimamo jamstvo. Ovo isključivanje jamstva ne vrijedi u slučaju namjere ni u slučaju da je jamstvo propisano pod uvjetom zakonske prisile.

Ostale napomene
GEZE je zakonom zaštićen robni znak čija izmjena ili uklanjanje nisu dopušteni.

Sva presnimavanja s interneta ne smiju se mijenjati ni slikom, niti sadržajno.

Kod daljnje uporabe fotografija kao izvor treba navesti tvrtku GEZE.

Logotip tvrtke GEZE smije biti prikazan samo prema CI smjernicama u pantone bojama: plavoj 280 i žutoj 136.

 

Sve korištene slike / fotografije trebaju se objavljivati s oznakom ©GEZE GmbH i imenom fotografa (na primjer: fotograf XY za GEZE GmbH).

 

GEZE xy tvrtka je kći tvrtke GEZE GmbH u Njemačkoj:

Poštanska adresa
GEZE GmbH
Poštanski pretinac 1363
71226 Leonberg

Adresa tvrtke
Reinhold-Vöster-Str. 21-29
71229 Leonberg

Uprava:
Brigitte Vöster-Alber (predsjednica)
Andrea Alexandra Alber
Marc Philipp Alber
Sandra Daniela Alber
Gerald Haas
Tomislav Jagar

Telefon: 07152 / 203-0
Telefaks: 07152 / 203-310

E-mail: marketing-services.despamfilter@gezespamfilter.com
Internet: www.geze.com
Ust.-id.-br. DE 184430446
Registarski sud Općinski sud Stuttgart HRB 250329

Izjava o zaštiti podataka tvrtke GEZE

Drago nam je što ste posjetili internetske stranice tvrtke GEZE te što ste zainteresirani za naše poduzeće i naše proizvode.

Zaštitu vaše privatnosti i privatnih podataka shvaćamo vrlo ozbiljno. Stoga ćemo vas ovdje detaljno informirati kako biste se ugodno osjećali tijekom posjeta našim internetskim stranicama i znali da vašu privatnost uzimamo u obzir i pri obradi osobnih podataka. S podatcima, koje prikupimo pri posjetu našim internetskim stranicama, u svakom trenutku postupamo povjerljivo i u skladu s važećim odredbama Zakona o zaštiti podataka. Zaštita i sigurnost podataka uvijek su sastavni dio naše politike poduzeća.

Naša načela zaštite podatka ne vrijede za internetske stranice drugih ponuđača, čak i kada dajemo poveznice na te internetske stranice. Stoga, kada napuštate naše internetske stranice, obratite pozornost na dotične odredbe o zaštiti podataka dotičnih ponuđača internetskih stranica.

Što su osobni podatci? 

Osobni podatci su svi pojedinačni podatci o osobnim ili materijalnim odnosima određene osobe ili osobe koja se može odrediti. Na primjer: ime, adresa, adresa e-pošte itd.

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Kada posjetite naše internet stranice, standardno ćemo pohraniti IP adresu koju vam je dodijelio davatelj internetske usluge kao i datum i trajanje posjeta. Osim toga sprema se i internetska stranica s koje ste nas posjetili te internetske stranice koje posjećujete kod nas. To se odvija anonimno.

Osobni podatci spremaju se isključivo onda kada nam to aktivno saopćite, npr. u okviru registracije, ankete, nagradne igre ili za izvršenje ugovora.

 

Upotreba i prosljeđivanje osobnih podataka i obveza namjenske upotrebe

Tvrtka GEZE upotrebljava vaše osobne podatke u svrhu tehničke administracije naših internet stranica, za upravljanje odnosima s kupcima, za provođenje anketa o proizvodima i za potrebe marketinga u opsegu neophodnom za određeno područje.

U tom kontekstu vaše podatke bismo rado upotrebljavali i za obavještavanje i / ili anketiranje o našim proizvodima ili uslugama. U svakom trenutku možete nam saopćiti ako se ne slažete s time. U tom ćemo slučaju podatke odgovarajuće blokirati. Detaljnije informacije pronaći ćete na dotičnoj internet stranici.

Naše djelatnike i agencije, koji obrađuju vaše podatke, obvezali smo na čuvanje poslovne tajne i poštivanje Saveznog zakona o zaštiti podataka (BDSG). Uostalom, vaše podatke nećemo prosljeđivati trećim osobama izvan tvrtke GEZE bez vaše prethodne suglasnosti. Iznimka su slučajevi u kojima nas obavezni nacionalni propisi obavezuju na ustupanje osobnih podataka državnim ustanovama i organima vlasti.

 

Kolačići

Kolačići su male datoteke koje se spremaju na vaš tvrdi disk. Oni olakšavaju navigaciju i jednostavnost upotrebe internet mjesta.

Mi upotrebljavamo takvu vrstu kolačića kako bismo prepoznali preferencije posjetitelja, mogli optimalno oblikovati internet stranice i identificirali posebno popularna područja naše internetske ponude. Time naše internet stranice možemo uskladiti ciljano s potrebama posjetitelja i poboljšati našu ponudu za vas. Osim toga, kolačiće upotrebljavamo i za to da bismo utvrdili jeste li u prošlosti sa svojeg računala posjetili naše stranice pri čemu se identificira samo kolačić spremljen na vašem računalu.

Osobni podatci spremaju se u danom slučaju u kolačiće kada ste ih aktivno unijeli. To je, na primjer, slučaj kod online pristupa zaštićenog zaporkom kod kojeg se vaš korisnički ID i zaporka također daju automatski na raspolaganje.

Naše internet stranice možete upotrebljavati i bez kolačića odn. usprotivi se upotrebi ili obrisati već postavljene kolačiće. Pomoću vaših postavki internetskog preglednika možete ne prihvatiti kolačiće odn. obrisati ih. Međutim, imajte na umu da se u tom slučaju eventualno nećete moći koristiti nekim funkcijama internetskih stranica.

 

Google Analytics

Tvrtka GEZE u statističke svrhe upotrebljava i pripremu podataka Google Analytics, uslugu za internet analizu tvrtke Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SAD – dalje u tekstu Google). I Google Analytics upotrebljava kolačiće. Informacije o vašem korištenju ovih internet stranica (uključujući i vašu IP adresu) dobivene s pomoću kolačića u pravilu se prenose na Googleov poslužitelj u SAD-u te se tamo pohranjuju. Tvrtka Google upotrijebit će te podatke kako bi analizirala način na koji koristite ove internet stranice, za izradu izvještaja o aktivnostima na internet stranicam za vlasnika internet stranica i kako bi vlasniku internet stranica pružila daljnje usluge povezane s korištenjem internet stranica i interneta. Tvrtka Google će ove podatke prenijeti eventualno trećim osobama samo ako je to zakonski dopušteno ili ako treće osobe obrađuju te podatke po nalogu tvrtke Google. Google neće ni u kom slučaju dovesti vašu IP adresu u vezu s drugim podatcima koje je prikupila tvrtka Google. Korištenjem ovih internet stranica izjavljujete da ste suglasni s obradom podataka koje je Google prikupio o vama na prethodno opisan način i u prethodno navedenu svrhu.

Ako ne želite da prikupljamo i analiziramo informacije o vašem posjetu, svoju suglasnost možete u budućnosti u svakom trenutku povući (opt-out). Za tehničku provedbu povlačenja suglasnosti u vašem se internetskom pregledniku postavlja opt-out kolačić i taj kolačić služi samo za dodjelu povlačenja suglasnosti. Pritom imajte na umu da se opt-out kolačić iz tehničkih razloga može naći samo kod dotičnog uređaja s kojeg je postavljen. Ako obrišete kolačiće ili upotrijebite drugo računalo odn. drugi internetski preglednik, ponovo trebate postaviti opt-out kolačić.

Za postavljanje opt-out kolačića za Google Analytics kliknite ovdje https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

Sigurnost

Tvrtka GEZE primijenila je organizacijske i tehničke sigurnosne mjere kako bi podatke kojima upravlja, čak i informacije koje ste sami pohranili kod nas, zaštitila od manipuliranja, gubitka, uništavanja i pristupa neovlaštenih osoba. Uvijek ažuriramo svoje sigurnosne mjere u skladu s trenutačnim stanjem i stalno radimo na daljnjem tehničkom razvoju.

 

Pravo na pristup informacijama

U skladu s važećim pravom rado ćemo vam saopćiti jeste li kod nas pohranili osobne podatke i koje osobne podatke ste pohranili. Ako se registrirate kao korisnik, nudimo vam mogućnost brisanja ili mijenjanja podatka odn. da ih po potrebi sami obrišete ili promijenite. Ako se, bez obzira na sav naš trud oko točnosti i ažuriranosti podataka, spreme pogrešne informacije, ispravit ćemo ih na vaš zahtjev.

Ako imate ideje ili pitanja o obradi vaših osobnih podataka, možete se obratiti djelatniku zaduženom za zaštitu podataka koji vam je na raspolaganju i za dodatne informacije ili pritužbe.

Djelatnika tvrtke GEZE zaduženog za zaštitu podataka možete kontaktirati na:

                adresu e-pošte: datenschutzspamfilter@gezespamfilter.com

                Tel.: 0049/7152/203-0

GEZE GmbH

- zaštita podataka -

  Reinhold-Vöster-Straße 21-29

  71229 Leonberg